Recensies

“Elise heeft een trimbehandeling aan huis gedaan bij onze super (lang) harige kat omdat hij dat bij ons niet toelaat. Ze deed dat met liefde en kennis. Het was voor mij fijn om te zien hoe goed hij erop reageerde. Mocht het in de toekomst nodig zijn dan zal ik zeker contact opnemen met Elise.”
Mariska

“Fijne trimsessie gehad! Elise is heel lief voor de kat, leidde Ollie goed af op momenten dat hij het niet leuk meer vond en geeft goed advies over de vachtverzorging. Zijn vacht is weer helemaal opgeknapt, fijn.”
Joanne

“Elise heeft onze kat voor het eerst getrimd. Ondanks dat onze kat vrij druk en beweeglijk was, lukte het haar om der vacht te behandelen zonder haar in de houdgreep te nemen. De gellyโ€™s doen wonderen ;). Ze had veel tips en uitleg en ik kon ook gelijk de juiste tools bij haar kopen om de vacht van onze kat goed te kunnen onderhouden. Ik ben heel erg gevreden!”
Lieke

“Elise kwam vandaag echt als redster in nood onze Sibeer trimmen. Eerst stelde ze Mona op haar gemak. Vervolgens heeft ze haar hele vachtje gecontroleerd en met veel geduld alle klitten weg gehaald. Geweldig! Ondertussen kregen we ook nog uitleg en tips. Ik kan Elise van harte aanbevelen!”
Loes

“Zeer blij mee ! Deze mevrouw weet echt heel goed hoe ze met katten om moet gaan en hoe ze voor hun vacht moet zorgen !”
Vincent

“Elise heeft de vacht van mijn siberische kat zeer goed behandeld. Dit doet zij op een fijne manier zodat de kat rustig blijft en zo min mogelijk stress ervaart.
Tevens heeft Elise mij tips gegeven over het onderhouden van de vacht.
Ik ben zeer tevreden met de behandeling en raad het ook zeker aan. Mijn kat heeft weer een mooie vacht en ze zit weer lekker in haar vel!
Kortom: Top!”
Axel

“Elise heeft onze 2 maine coons onder handen genomen. Dit was, helaas, hard nodig.
Zij komt aan huis, altijd makkelijk en je merkt amper dat ze er is. Ze heeft de gave om haar rust over te brengen op de kat, waardoor hij/zij rustig blijft.
Ook weet ze veel te vertellen over de verzorging en geeft ze hierbij zeer handige en bruikbare tips.
Zij kijkt ook naar wat nodig is voor de vacht, in plaats van kaalscheren. Vooral onze ene kat heeft wat traumatische ervaringen hiermee. Na de behandeling van Elise was hij blij en zat nog steeds lekker in zijn vel.”
Charlotte

“Ontzettend lieve vrouw die de tijd neemt om contact te maken met de poes. Porrie voelde zich helemaal op zijn gemak en het trimmen ging zonder problemen. Gemakkelijk aan huis in veilige omgeving en de trimster had alles mee zodat ik nergens aan hoeft te denken. Tijdens de behandeling werd Porrie verwend met kroelen en een lekkernij. Een fijne ervaring en goed verzorgd!!”
Andrea

“Elise kwam vandaag bij ons voor Beauty, nogal een eenkennige kat,maar totaal geen problemen.
Ik wist niet wat ik zag,Elise kon alles met haar doen en was heel ontspannend, geweldig.
Ik zei nog die gaat boos onder de bank liggen maar nee hoor, ze kwam steeds naar Elise toe en was blij met het kadootje wat ze kreeg,helaas Blackie ook dus hij ook een kadootje.
Zo blij dat ze is geweest en ik ga je zeker aanbevelen bij anderen, nogmaals super bedankt dat je Beauty geholpen hebt en ze ligt weer heerlijk bij mij op de bank๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘”
Nelly

“Ik had geen idee wat ik moest met de klitten in de dikke vacht van onze kater Wolf. Google leerde me dat er een trimster aan te pas moest komen en Elise bleek vlak hij mij in de buurt te zitten. Elise is een professional, en ze is nog aardig ook :). Ze komt thuis langs, dus zo weinig mogelijk stress voor de kat. Wolf is heel relaxed, maar ik had geen idee wat ik kon verwachten en of hij de behandeling zou accepteren. Elise nam ruim de tijd om contact met hem te maken en hem gerust te stellen. Ze weet waar ze het over heeft en heeft veel verstand van zaken. Dat ze zoveel mogelijk vacht bespaart is heel fijn. Zo is Wolf nog steeds goed beschermd. Veel uitleg gekregen ook, ben heel blij dat ik Elise heb gebeld ๐Ÿ‘๐Ÿป”
Krista

“Voor de eerste keer afspraak gemaakt. Ik dacht dat mijn kat het niet leuk zou vinden dus bij voorbaat handschoenen geregeld maar ze vond het prettig. Elise stelde Bobby op haar gemaak en pakte het heel professioneel aan. Ze geeft ook nog tips om het bij te houden. Vriendelijke vrouw en heel professioneel. Ik ben heel tevreden met haar en Bobby ook”
Patrick

“Net voor het eerst mijn kat laten trimmen door Elise. Ben echt heel erg tevreden. Ze is heel aardig en ze gaat professioneel te werk, weet wat ze doet en mijn kat heeft ze heel goed gerust kunnen stellen met allerlei geurtjes; aandacht voor de kat etc. Mijn kat ziet er weer uit om door een ringetje te halen! Raad haar zeker aan!!”
Saskia

“Kan goed met katten omgaan en werkt zonder verdoving. Ze is er in geslaagd mijn kat zonder stress achter te laten. Keurige service aan huis.”
Eugenie