Recensies

“We are absolutely excited about our experience with Elise. Our Scottish cat had nuts in his coat, and Elise removed them carefully and quickly and also made all his coat look nice and fresh. We were not helping to hold him at all, Elise managed to make him calm (even though he is usually really afraid of strangers, and during cutting nuts with the machine). Also she cutted outgrown claws for our other cat. The stress was minimal for both animals, they were playing and resting and eating as usual immediately after grooming. And I can see that both cats now feel better, they are more joyful and playful. We also learned a lot of useful tips how to prevent the nuts in the coat in the right and not stressful and damaging way for the cat, and how to take better care of the claws and ears and eyes. 100% recommended!”
Evgeniia (november 2023)

“Very happy with the professional service and the tips which were given to take take of our two Ragdols Yuki & Mocha. Thanks Elise! They look great”
Baasje van Yuki en Mocha (november 2023)

“Geduldig lief en geeft gelukkig niet snel op. Mijn kat is nogal eigenwijs en trekt graag haar eigen plan”
Cora (november 2023)

“Ik raad iedereen Elise aan! Ze geeft de beste tips tijdens het trimmen, neemt snoepjes en speeltjes mee (die je daarna mag houden) en stelt beestje en baasje allebei gerust. Ik ga zeker elk half jaar een afspraak bij haar inplannen. Maar al doe je het 1x is het al super leerzaam!”
Laura (oktober 2023)

“Een hele fijne behandeling voor onze Mainecoon! Onze kat moest even wennen maar vond het uiteindelijk toch allemaal heel prima. Elise was heel vriendelijk en geduldig en zorgde dat hij op zijn gemak was. Ik heb zelf ook nog veel geleerd over de vachtverzorging. Ideaal ook dat ze aan huis kwam, voor onze kat die niet van reizen houdt. Ik ben blij dat Elise geweest is.”
Aafke (september 2023)

“Een hele fijne ervaring, veel geleerd en mijn kat een ook relaxed gevoel gegeven.”
Sjors (september 2023)

“Hele goede ervaringen en service. Ondanks drukte was Elise bereid om ‘s avonds te komen. Ze neemt rustig de tijd, onze kat was goed getrimd en we hebben handige tips gekregen. Wij raden Fur Elise zeker aan!”
Joost (september 2023)

“Elise neemt goed de tijd om de katten op hun gemak te stellen. Haar rust en vriendelijkheid helpt dat de katten zich goed voelen en dat het een fijne ervaring is.
Elise heeft veel kennis over katten en de verzorging van hen, ze geeft dan ook goede tips die echt voor jouw kat van toepassing zijn.
Ik heb 2 katten, een jonkie van 2 jaar en eentje van 10 jaar. Vooral de oudere was hard nodig, ze kan vanwege wat overgewicht niet meer goed op alle plekken komen. Zij is nu weer fijn zacht en ik weet hoe ik haar vacht nu zelf kan onderhouden.”
Margriet (september 2023)

“Elise heeft alle verwachtingen overtroffen, poes en ik voelen ons allebei stukken beter!”
Hansje (september 2023)

“Elise heeft onze twee Brits Kortharen op tafel gehad. Wat een fijne aanpak hanteert Elise! Met kunde, veel liefde en geduld heeft ze de dames getrimd. Tijdens het trimmen zorgt Elise voor afleiding of doet even pauzeren als de kat daar behoefte aan heeft. Elise voelt dat feilloos aan. Als afsluiter krijgen de katten een lekker geurend zakje; ze waren de behandeling allebei zo vergeten. Erg fijn is ook dat Elise veel tips geeft om de vacht zelf bij te kunnen houden. 5 sterren en van harte aan te bevelen!”
Esther (augustus 2023)

“Acute hulp nodig voor vervilte kat! Elise kwam zelfs op zondag. Fantastisch hoe zij met mijn bange kat omging. Aantal nieuwe dingen geleerd over vachtverzorging. Topper!”
Marvin (augustus 2023)

“Mijn ervaring met FurElise is heel prettig geweest, ook voor mijn katten 😉. Ik heb een hoop tips en tricks gekregen, waarvoor mijn dank.
Mocht ik weer hulp nodig hebben weet ik je te vinden. Bedankt voor alles, Sandra”
Sandra (april 2023)

“Super ervaring met Elise! Onze twee jonge katten waren helemaal op hun gemak, ze neemt de tijd om ze te leren kennen en is super lief! Kortom fantastisch. Graag tot een volgende keer!”
Lieve (februari 2023)

“Hele fijne en geduldige trimster! Ze neemt de tijd om de stress bij kat te laten dalen voordat ze begint en pauzeert ook echt als het de kat wat veel wordt. Ook signalen van de eigenaar vooraf over het gedrag van de kat neemt ze serieus en stemt ze fantastisch op de kat af!
Communicatie voor, tijdens en na het trimmen is ook top!
Naderhand een hele blije kat 😺
Blij om Fur Elise periodiek voor de goede vachtverzorging voor mijn kat te mogen inschakelen! 😺”
Rebecca (februari 2023)

“Blij dat Elise geweest is, weg zijn de klitten en ik heb een heleboel geleerd! Fijn dat Elise naast vriendelijk, vakkundig en rustig haar werk doet, ook vertelt wat ik kan doen om mijn kat goed te verzorgen!
Ook mijn 2de kat kreeg aandacht, bedankt!
Indien nodig, bel ik haar zeker weer!”
Marga (januari 2023)

“Elise had veel geduld met mijn kat die absoluut niet gevangen wilde worden. Daarna heeft ze ook haar best gedaan om hem gerust te stellen tijdens de behandeling. De ervaring beviel mij wel en het was uiteindelijk minder stressvol voor de kat om thuis getrimd te worden dan in een kooitje meegesleept te worden naar een onbekende locatie.”
Maartje (januari 2023)

“Onlangs mijn 2 katten laten trimmen bij Elise. Elise gaat heel secuur te werk, heeft passie voor het trimmen en je merkt dat ze al veel ervaring heeft met de omgang van katten. Ze neem de tijd en legt stapsgewijs uit wat ze gaat doen, betrekt je er ook bij en geeft ondertussen handige tips over de vachtverzorging, waar je ook echt wat aan hebt. Ze denkt aan alles inclusief snoepjes en speelgoed voor de katten. Wij zijn heel tevreden en raden Elise ook bij anderen aan!”
Salma (januari 2023)

“Vriendelijk, zorgvuldig en goed overleg over wat nodig en mogelijk is. Ook de nazorg is fijn.”
Nadine (januari 2023)

“Elise heeft mijn oude kat gekamd. Hij kan zichzelf niet goed meer wassen vanwege zijn leeftijd en artrose. M’n kat kan heel fel zijn maar ze ging er heel goed mee om, bleef rustig & geduldig en bewoog met hem mee. Ze liet zich niet intimideren door de luidkeelse protesten en nam een krabbel voor lief. Ze nam de tijd, gaf uitleg over wat ze deed en ze had meerdere tips om m’n kat te helpen met zijn vachtonderhoud.
Heel prettig en vlot contact.
Hoewel ik hoop dat we het vachtonderhoud nu zelf kunnen doen, zal ik niet aarzelen om Elise nogmaals te vragen als dat nodig is.”
Mariëlle (december 2022)

“Elise neemt de tijd en aandacht die nodig is om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Veel geduld en passie voor het vak. Daarnaast ook nog tips gekregen om de vacht klitvrij te houden, raad deze trimster zeker aan!”
Anne (december 2022)

“Elise heeft een hele prettige energie voor zowel mensen als katten! Mijn twee katten ondergingen de trimbeurt voor het eerst en zonder problemen. Ik vind Elise heel professioneel werken en kan haar zeker aanraden. Ze gaf ook vele handige tips over vachtverzorging. Ik heb namelijk voor het eerst katten en ze hebben lang haar. Dank Elise en tot de volgende keer!”
Amrit (december 2022)

“Fijne communicatie van tevoren en na afspraak. Erg gezellig en lief voor de beestjes”
Frederique (december 2022)

“Zeer professioneel, lief voor de poes, heeft veel geduld en geeft goede adviezen. Wij konden geen beter trimster wensen!!”
Herman (december 2022)

“Zeer fijn dat ze aan huis komt en goed advies gekregen”
Stefanie (december 2022)

“Elise heeft met veel zorg de klitten uit onze langharige poes gehaald. Het kammen gaat nu ook veel beter met de juiste tips. Ik kan het iedereen aanraden!”
Dikkie (november 2022)

“Onze lieve maine coons vonden het wel even spannend toen er ineens een trimster voor de deur stond. Elise zette haar tafel op en daar moest natuurlijk even aan gesnuffeld worden. Als eerste hebben we de ‘moeilijkste’ op tafel gezet. Elise heeft heel geduldig en professioneel haar vacht verzorgd. In overleg met ons heeft ze ook een deel haren bij de buik kort geschoren, zodat er niet zo snel klitten ontstaan en wij kunnen oefenen met kammen. Toen was de andere aan de beurt. Ook die stribbelde een beetje tegen. En ook bij deze bleef Elise heel geduldig. We hebben veel van deze trimbeurt geleerd. We dachten dat we goed bezig waren, maar zijn toch erg blij dat we een trimster langs hebben laten komen. Veel tips gekregen, wat het voor ons makkelijker maakt. En voor de katten prettiger. Nadat ze weg was, waren de katten ook vrij snel weer tot rust gekomen. Al met al zijn wij erg tevreden.”
Eveline (oktober 2022)

“Elise heeft onze kat Sammie zo ontzettend goed geholpen. Sammie is echt geen makkelijke kat om te trimmen, hij is flink bang en kan daardoor echt lelijk doen, maar Elise bleef zó rustig, geduldig en is zo professioneel te werk gegaan. Uiteindelijk is het gelukt om de klitten te verwijderen zag Sammie en weer prachtig uit. Voor hem ook een enigszins positieve ervaring, op het eind bleef hij zelfs rustig op tafel liggen. Het is jammer dat je maar 5 sterren kan geven, wat ons betreft hadden het er 10 mogen zijn!”
Julia (september 2022)

“Mijn 2 poezen (Mainecoon) hadden helaas wat klitten gekregen. Vooral eentje. Zij is best schuw. Maar Elise ging heel geduldig te werk. Maar wel zodanig dat er schot in de roos was. Ze weet wat ze doet.
Ook vond ik het heel fijn dat Elise aan huis kwam. De omgeving is dan val vertrouwd voor de poezen.
Na afloop kreeg ik nog handige tips voor de vachtverzorging.
Wat ook attent was, was de app de volgende dag. Met de vraag van Elise hoe het mijn poezen ging.
Het was voor mij en de poezen nieuw, maar ik ben blij dat deze ervaring met Elise was!! Ik raad haar dan ook zeker aan.”
Shirley (september 2022)

“Echt onder de indruk van hoe Elise het doet en van haar geduld. Onze kat had behoorlijke vilten onder z’n oksels en bij z’n staart waar we nooit bij mochten komen van hem, maar zij heeft echt alles weg gekregen. Ook heel fijn dat ze aan huis komt. Ze weet echt wat ze doet!”
Nathalie (september 2022)

“Ben super tevreden neemt echt de tijd om de katten op hun gemak te stellen geeft ook hele nuttige informatie over hoe je de vacht goed bij kan houden en ze is ook nog super aardig dus echt een aanrader 👍😁hartelijk dank elise ook namens doerak, binky en lucky 🐾🐾🐾ze voelen zich weer lekker in hun velletje gr liza”
Liza (september 2022)

“Wat een ontzettende leuke professionele vrouw! Super gezellig ook! Geduld, betrokkenheid en lef!!
Dank je wel!
Tot ziens! 😻”
Madelon (augustus 2022)

“Mijn kat Nicky laat zich heel moeilijk kammen, daarom de hulp van Elise ingeroepen. Met veel geduld en zonder dwang is het haar gelukt. Na afloop was Nicky niet van streek en ik kon merken dat hij zich veel beter voelde. Wij zijn allebei zeer tevreden!!”
Marianne (augustus 2022)

“Ik heb een hele goede ervaring met Elise. Mijn bejaarde kortharige kat van 17 heeft artrose en een schildklierprobleem. Hij kan zijn vacht niet meer goed onderhouden. Ondanks dat ik hem regelmatig borstelde was zijn vacht op meerdere plekken vervilt en erg vettig. 

Ik heb de hulp van Elise ingeroepen en wat ik zo fijn vind is dat zij bij je thuis komt, want dat scheelt veel stress. 

Elise is zeer rustig en liefdevol en heeft Boris heel goed en geduldig behandeld. Hij is geborsteld, gepoederd en met de tondeuse zijn de viltplekjes verwijderd, met behoud van zoveel mogelijk van de vacht. Zijn nageltjes zijn ook geknipt. Zijn vacht is ook nog met een vochtige doek behandeld. Boris voelt weer heerlijk zacht en schoon aan! 

Ik heb hele goede tips gekregen van Elise om zelf de vacht bij te kunnen houden. Ik heb nu een borsteltje met zeer fijne metalen pinnetjes en rijstpoeder als hulpmiddel om de vettigheid uit de haren te krijgen. Het lukt mij nu heel erg goed om Boris zacht en schoon te houden. Ook mijn andere kat, een langharige Griek, kan ik door de tips veel beter verzorgen. Kortom, ik ben zeer tevreden en blij dat ik Elise heb ontmoet!”
Irene (augustus 2022)

“Mijn Camilla, een bange kat die door ziekte erg vervilt was is weer helemaal happy. Wat een geduld heeft Elise. Zo voorzichtig, maar toch doortastend. Top!”
Natalie (augustus 2022)

“Elise heeft erg goed werk geleverd! Onze kat zag er weer goed uit, zonder klitten! Ook werd de kat gied afgeleid met snoepjes en een heerlijk leuk speeltje achteraf (waar kat #2 ook van heeft genoten). Elise gaf duidelijk aan hoe we de vacht beter kunnen onderhouden én nam de volgende dag contact op om te kijken hoe het met hem ging. Super betrokken en kundige kattentrimster. Mocht het weer nodig zijn, dan bellen wij haar zeker!”
Claire (augustus 2022)

“Ik ben heel erg blij met de behandeling die Robbie heeft gekregen!. Een kat zonder klitten is een kattenvrouwtje zonder zorgen! Bedankt voor je goede service!”
Judith (augustus 2022)

“Elise is fantastisch! Ons katertje Ollie zag er na haar komst weer uit als een heertje. Ze was super geduldig en lief voor hem. Kortom volledig kat- en vachtvriendelijk. Dit hadden we veel eerder moeten doen.”
Judith (augustus 2022)

“Elise is een aanrader voor mensen die katten hebben met een lastige vacht. Ze legt alles wat ze doet helder uit, geeft goede tips en had geen enkele moeite met mijn (soms) tegenstribbelende katten.”
Lisa (juli 2022)

“Heel vriendelijk,mee denken in oplossingen en Saartje was weer helemaal in haar sas na het kammen. Aanrader!”
Sharon (juli 2022)

“Goede ervaring met Elise! Ze is ontzettend lief en geduldig. Leidde Chantal en Joost af met snoepjes en een speeltje. Gaf Joost een pauze toen hij het niet meer leuk vond. Veel informatie gekregen over vachtverzorging, top! Ze zien er tiptop uit. Elise is zeker een aanrader!!”
Ien (juli 2022)

“Elise heeft mijn 16 jaar oude kat Cleo super goed van haar klitten afgeholpen. Nooit verwacht dat Cleo dat zomaar toe zou laten, maar zonder dwang liet ze zich behandelen. Echt heel fijn, zowel voor Cleo als voor mij.”
Simone (juli 2022)

“Allereerste keer trimbeurt voor onze 18 jarige halflang harige dame. Ze waste zich niet goed meer. Veel klitten/vilt op buik, flanken en beetje op de rug. Ze is niet de makkelijkste (!), maar met veel geduld, lekkere hapjes, afleiding en vooral doorgaan ;), is het Elise gelukt haar hiervan te verlossen. Mijn complimenten! Inmiddels lijkt onze kat aan haar tweede jeugd begonnen en beweegt veel soepeler. Heel veel dank! Ook vroeg Elise later in de week nog hoe het met de poes ging. Heel attent.”
Elvira (juli 2022)

“Wonderful service. We got very useful tips in how to take care of our cat’s fur :).”
Catia (juni 2022)

“Elise is echt super! Een hele vriendelijke en gezellige dame die weet waar ze het over heeft en lief en zorgzaam met je kat omgaat. Ze heeft mijn langharige kater (Ragdoll) helemaal doorgekamd en bijgeknipt, al mijn vragen kon ze beantwoorden, ze denkt mee bij eventuele kwaaltjes. En ze heeft nog tips meegegeven voor de vacht verzorging. Ik had geen betere ervaring kunnen wensen!”
Janneke (mei 2022)

“Elise is weer geweest; de poes is helemaal blij en sereen; Elise stelt haar op gemak en daarom laat ze zich heerlijk verwennen; helemaal top!”
Anna Clara (april 2022)

“Ik vind Elise een aanrader. Door haar vakkundige, rustige en liefdevolle benadering was Bella relaxed en heeft geen stress ervaren. Elise legt alles goed uit en geeft ook goede tips&tricks. Ze had speeltjes en snacks bij haar en dat werd door Bella ook erg gewaardeerd. Kortom, Elise heeft er een vaste klant bij.”
Annemiek (maart 2022)

“Superlieve trimster. Ze was enorm lief voor de katten. Had iets lekkers voor ze. Zelfs een speeltje. Ging rustig en geduldig te werk. Na de behandeling bleven de katten gewoon in de kamer: geen stress. Zo fijn dat ze thuis komt. Horven de katten niet eerst “op reis”. Graag tot een volgende keer!”
Beatrix (maart 2022)

“Zij heeft mijn Richy geweldig behandelt
Volgende keer zéker weer door haar”
Marga (februari 2022)

“geduldig, lief en vakbekwaam”
Claudia (februari 2022)

“Ik ben heel goed geholpen door een hele aardige mevrouw, zij heeft alles bij zich om u kat tot gerust te stellen, heel voorzichtig en geduldig aan het werk geweest met mijn poezebeest voor wie dit eerste keer was om getrimd te worden, ik raad jullie Fur Elise aan!”
Ashvin (januari 2022)

“Elise is een top kattentrimster, ze werkt op een katvriendelijke en vachtbesparende manier👌Neemt alle tijd en als je nog vragen hebt kan je Elise altijd appen. Hatsjie en ik zijn super blij!”
Marloes (januari 2022)

“Super fijne ervaring, zeker een aanrader. Ze is lief voor de kat en heeft verstand van zaken.”
Melissa (januari 2022)

“Elise heeft mijn 19-jarige, langharige kat fantastisch geholpen. Ze stelde Yeti steeds weer op haar gemak en nam de tijd om haar te helpen. Het was een zeer plezierige ervaring, voor ons allebei.”
Ineke (december 2021)

“Goede ervaring! Elise komt aan huis en dat was super fijn voor mijn Ragdoll kat Miro. Ze heeft goed advies gegeven over de vachtverzorging, ze spaart de goede vacht tijdens de behandeling en ze kon Miro goed laten ontspannen dus de volgende keer verwacht ik ook geen enkel probleem. Heel fijn!”
Eveline (december 2021)

“Jij hebt mijn kat Gandalf zo geweldig geholpen afgelopen zomer! Zijn vacht is nu zo goed als teruggegroeid en ik hou het nu veel beter in de gaten dat het niet weer mis gaat lopen. Mijn eerste langhaar en door omstandigheden is het wat uit de hand gelopen. Maar mijn belofte staat: veel en veel eerder aan de bel trekken als ik het zelf niet meer kan.
Diana (december 2021)

“Elise heeft een trimbehandeling aan huis gedaan bij onze super (lang) harige kat omdat hij dat bij ons niet toelaat. Ze deed dat met liefde en kennis. Het was voor mij fijn om te zien hoe goed hij erop reageerde. Mocht het in de toekomst nodig zijn dan zal ik zeker contact opnemen met Elise.”
Mariska (december 2021)

“Fijne trimsessie gehad! Elise is heel lief voor de kat, leidde Ollie goed af op momenten dat hij het niet leuk meer vond en geeft goed advies over de vachtverzorging. Zijn vacht is weer helemaal opgeknapt, fijn.”
Joanne (november 2021)

“Elise heeft onze kat voor het eerst getrimd. Ondanks dat onze kat vrij druk en beweeglijk was, lukte het haar om der vacht te behandelen zonder haar in de houdgreep te nemen. De gelly’s doen wonderen ;). Ze had veel tips en uitleg en ik kon ook gelijk de juiste tools bij haar kopen om de vacht van onze kat goed te kunnen onderhouden. Ik ben heel erg gevreden!”
Lieke (november 2021)

“Elise kwam vandaag echt als redster in nood onze Sibeer trimmen. Eerst stelde ze Mona op haar gemak. Vervolgens heeft ze haar hele vachtje gecontroleerd en met veel geduld alle klitten weg gehaald. Geweldig! Ondertussen kregen we ook nog uitleg en tips. Ik kan Elise van harte aanbevelen!”
Loes (november 2021)

“Zeer blij mee ! Deze mevrouw weet echt heel goed hoe ze met katten om moet gaan en hoe ze voor hun vacht moet zorgen !”
Vincent (november 2021)

“Elise kwam vandaag bij ons voor Beauty, nogal een eenkennige kat,maar totaal geen problemen.
Ik wist niet wat ik zag,Elise kon alles met haar doen en was heel ontspannend, geweldig.
Ik zei nog die gaat boos onder de bank liggen maar nee hoor, ze kwam steeds naar Elise toe en was blij met het kadootje wat ze kreeg,helaas Blackie ook dus hij ook een kadootje.
Zo blij dat ze is geweest en ik ga je zeker aanbevelen bij anderen, nogmaals super bedankt dat je Beauty geholpen hebt en ze ligt weer heerlijk bij mij op de bank😊👍”
Nelly (november 2021)

“Ik had geen idee wat ik moest met de klitten in de dikke vacht van onze kater Wolf. Google leerde me dat er een trimster aan te pas moest komen en Elise bleek vlak hij mij in de buurt te zitten. Elise is een professional, en ze is nog aardig ook :). Ze komt thuis langs, dus zo weinig mogelijk stress voor de kat. Wolf is heel relaxed, maar ik had geen idee wat ik kon verwachten en of hij de behandeling zou accepteren. Elise nam ruim de tijd om contact met hem te maken en hem gerust te stellen. Ze weet waar ze het over heeft en heeft veel verstand van zaken. Dat ze zoveel mogelijk vacht bespaart is heel fijn. Zo is Wolf nog steeds goed beschermd. Veel uitleg gekregen ook, ben heel blij dat ik Elise heb gebeld 👍🏻”
Krista (oktober 2021)

“Voor de eerste keer afspraak gemaakt. Ik dacht dat mijn kat het niet leuk zou vinden dus bij voorbaat handschoenen geregeld maar ze vond het prettig. Elise stelde Bobby op haar gemaak en pakte het heel professioneel aan. Ze geeft ook nog tips om het bij te houden. Vriendelijke vrouw en heel professioneel. Ik ben heel tevreden met haar en Bobby ook”
Patrick (oktober 2021)

“Net voor het eerst mijn kat laten trimmen door Elise. Ben echt heel erg tevreden. Ze is heel aardig en ze gaat professioneel te werk, weet wat ze doet en mijn kat heeft ze heel goed gerust kunnen stellen met allerlei geurtjes; aandacht voor de kat etc. Mijn kat ziet er weer uit om door een ringetje te halen! Raad haar zeker aan!!”
Saskia (oktober 2021)

“Kan goed met katten omgaan en werkt zonder verdoving. Ze is er in geslaagd mijn kat zonder stress achter te laten. Keurige service aan huis.”
Eugenie (oktober 2021)

“Elise heeft de vacht van mijn siberische kat zeer goed behandeld. Dit doet zij op een fijne manier zodat de kat rustig blijft en zo min mogelijk stress ervaart.
Tevens heeft Elise mij tips gegeven over het onderhouden van de vacht.
Ik ben zeer tevreden met de behandeling en raad het ook zeker aan. Mijn kat heeft weer een mooie vacht en ze zit weer lekker in haar vel!
Kortom: Top!”
Axel (september 2021)

“Ontzettend lieve vrouw die de tijd neemt om contact te maken met de poes. Porrie voelde zich helemaal op zijn gemak en het trimmen ging zonder problemen. Gemakkelijk aan huis in veilige omgeving en de trimster had alles mee zodat ik nergens aan hoeft te denken. Tijdens de behandeling werd Porrie verwend met kroelen en een lekkernij. Een fijne ervaring en goed verzorgd!!”
Andrea (september 2021)

“Elise heeft onze 2 maine coons onder handen genomen. Dit was, helaas, hard nodig.
Zij komt aan huis, altijd makkelijk en je merkt amper dat ze er is. Ze heeft de gave om haar rust over te brengen op de kat, waardoor hij/zij rustig blijft.
Ook weet ze veel te vertellen over de verzorging en geeft ze hierbij zeer handige en bruikbare tips.
Zij kijkt ook naar wat nodig is voor de vacht, in plaats van kaalscheren. Vooral onze ene kat heeft wat traumatische ervaringen hiermee. Na de behandeling van Elise was hij blij en zat nog steeds lekker in zijn vel.”
Charlotte (juli 2021)